» KEZDŐLAP


TERMÉKEINK

» EMELŐESZKÖZÖK

» TEHERMEGFOGÓK

» HIDRAULIKUS RAKLAPEMELŐK

» SODRONYKÖTELEK

» ACÉLSODRONY FÜGGESZTÉKEK

- Kötélvég kialakítások

- Acélsodrony függesztékek

- Általános ismeretek

» TEHERLÁNCOK

» MŰANYAGSZÁLAS EMELŐKÖTELEK

» SZERELVÉNYEK

» RAKOMÁNYRÖGZÍTŐK

» ÉL- és RAKOMÁNYVÉDŐK

» GÉPJÁRMŰCSÖRLŐK


» ÁRAJÁNLAT


» KAPCSOLATTERMÉKKERESŐ

 

ACÉLSODRONY FÜGGESZTÉKEK - Acélsodrony függesztékek

Acélsodrony függesztékek

 

Az acélsodrony függesztékeket az MSZ EN 13414 szabvány szerint készítjük. Berendezéseink alkalmasak  8 - 54 mm mérettartományig gépi fülecselésre, de eltérő igény esetén rendelkezünk megfelelő kooperációs kapcsolattal, így lehetőségünk van extrém méretek szállítására is.

Függesztékeink alapanyagai minden esetben minősítettek, megfelelnek az EN szabványoknak valamint a Gépek Direktíva előírásainak. A gyártást és az ellenőrzést a fent nevezett szabvány és a minőségbiztosítási rendszerünkben rögzített eljárási utasítás szerint végezzük.

A termékeket egyedi sorozatszámmal látjuk el, mely alapján az beazonosítható és a nyilvántartásunk alapján az időszakos felülvizsgálat ideje vevőink érdekében megállapítható.

Hitelesített próbapadunkkal a gyártási minőséget ellenőrizzük és 100 tonna terhelésig vállaljuk a függesztékek időszakos vizsgálatát is. Gépparkunknak és logisztikai szervezetünknek köszönhetően képesek vagyunk a vevői igényeket regionálisan azonnal, országosan 24 órán belül kielégíteni.

A gépi fülecselésen kívül vállaljuk fülecselt kötelek és függesztékek kézi fonással való készítését, sodronykötelek végtelenítését, speciális acélpréselések és végkiöntéssel készített kötelek DIN 3092 szabvány szerinti gyártását.

Az emelési feladathoz megfelelő függesztékek elkészítéséhez, speciális igények megvalósításához kérje szakembereink segítségét!


 
© 2010 GTE Sodronykötél Kft. - Emeléstechnika